Durada: 15-20 min. 6 racions

Ingredients:

  • 2 ous
  • 8 ml estevia o 3 cullerades de pasta de dàtil.
  • 130gr. de farina integral
  • 65 gr. de farina d’arròs
  • 10gr. de llevat sense gluten
  • 160 ml. de llet vegetal (la que més t’agradi)
  • 75 ml. d’oli d’oliva suau o de girasol

Preparació:

  1. Separem les clares i els rovells. Muntem a punt de neu les clares i reservem els rovells.
  2. En un altre bol barregem les farines amb el llevat.
  3. Barregem els rovells d’ou amb estèvia o pasta de dàtil, després afegim la llet vegetal i l’oli.
  4. Ara barregem les dues elaboracions, ja gairebé tindríem la nostra massa de magdalenes sense gluten i sense sucre. Barregem tot.
  5. Ara, molt poc a poc, afegim el les clares muntades integrant-les en la massa de les magdalenes amb moviments envoltants.
  6. Deixar reposar la mescla durant 30 minuts.
  7. Uns minuts abans, escalfem el forn a 180º. Afegim la barreja en els motlles omplint 3/4 parts i posem al forn durant 15-20 minuts.

Quan estiguin daurades i fetes les podem treure del forn, deixeu-les refredar i, a disfrutar-les